Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Damkören La Chorale firar in sommaren tredubbelt

Efter att i flera år knappt kunnat träffas på grund av pandemirestriktioner, så har damkören La Chorale under våren tagit skadan igen. Förutom att återigen kunnat träffas som vanligt på våra onsdagsövningar, så har vi till vår stora glädje på kort tid kunnat genomföra tre trevliga evenemang.

Detta är en läsartext.

Oskar Wedman i förgrunden tillsammans med en av körmedlemmarna. Foto: Ingrid Wattman

Annons

Den 18 maj bjöd kören in till Kvällscafé/Gudstjänst med både gott fika och tänkvärda ord från Ulf Söderlind, präst i Arnäs Församling. Ulf blandar på ett ledigt sätt allvarsord och skojfriskheter. Kören avverkade ett antal vårsånger, både sådant vi sjungit tidigare och lite nytt.

Den 26 maj deltog kören i Gökotta på Alneberget – vi fick än en gång tillfälle att sjunga de härliga vårsångerna. Efter gudstjänsten slog vi oss ned med våra medhavda fikakorgar. Fika utomhus smakar gott!

Annons

Annons

Den 1 juni fick vi äntligen ha den sommaravslutning som skjutits upp i två år. I de fina lokalerna i Sommarhemmet på Genesmon trivdes vi i varandras sällskap. Kvällen förflöt med god mat, glada skratt och diverse musikaliska lekar som engagerade. Som brukligt är uppvaktade vi vår körledare Oskar Wedman med en blomma och tackade honom för hans aldrig sinande entusiasm som körledare.

Det har varit en rolig vår – nu blir det sommaruppehåll men till hösten kör vi igång igen med ny energi.

Ingrid Wattman

Till toppen av sidan