Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
BD-partaj på torget

Barnens Dags-föreningen bjöd in till årets första barnpartaj på torget och det blev en dag med sol och värme samt väldigt många besökare. Mellan klockan 11 och 14 var det fullt med folk på torget som trivdes i det sköna vädret.

Detta är en läsartext.

Barnpartajet på torget lockade många. Foto: Pgf

Annons

Barnens Dag hade som speciella gäster bjudit in alla ukrainska flyktingar från Trehörningsjö, Gideå och Björna. Två bussar som sponsrats välvilligt av Abramssons buss och Byberg & Nordin anlände till stan, med ett 90-tal ukrainare.

Det var en dag för alla barnen, men lite VIP var ändå de ukrainska barnen och deras föräldrar eftersom Barnens Dag bjöd dem på gratis lunch.

Annons

Örnsköldsviks Musikkår.

Annons

Alla barn fick fiska fiskdamm med fina presenter, åka BD-tåget och karusell. Festis, bullar, popcorn och godis bjöds det också på. Tältet med mat, fika och varmkorv hade en hektisk dag med många besökare.

Örnsköldsviks Musikkår under ledning av Oskar Wedman stod för det musikaliska inslaget som blev uppskattat av publiken. Barnens Dag och Örnsköldsviks musikkår har tidigare haft ett långvarigt samarbete och förhoppningen är att vi kan återuppta detta igen.

Ett annat trevligt inslag var när dansläraren Lina Hemming bjöd in alla till en stunds dans. Barnens Dags Informationstält besöktes av många där man bland annat fick information om årets barnkoloni som startar 4 juli samt information om stödmedlemskap i BD.

Pgf

Annons

Annons

Till toppen av sidan