Annons

Annons

Annons

Vad tycker du om ÖA? Ta chansen att göra oss bättre!

För mycket sport, för lite kultur och fel rubriker. Prenumerant eller inte – de allra flesta har en åsikt om lokaltidningen. Nu har du chansen att påverka innehållet i Örnsköldsviks Allehanda – ta den!

Text

Bild: Robbin Norgren

Annons

HÄR HITTAR DU UNDERSÖKNINGEN: allehanda.se/tycktill

Det har hänt en hel del med Örnsköldsviks Allehanda sen Bonnier News Local tog över som ägare för cirka två år sen. Vi lämnade ganska direkt den stora "länsorganisationen” och blev en helt egen redaktion här i Ö-vik med mig som chefredaktör och ansvarig utgivare.

Annons

Annons

Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör, Örnsköldsviks Allehanda.

Bild: Izabelle Nordfjell

Vårt uppdrag har därefter varit tydligt: ÖA ska bli ännu mer lokal – och nå fler i Örnsköldsvik. Som ett led i detta lämnade Tidningen Ångermanland i början av december vår nyhetssajt allehanda.se för en egen. I dagarna har vi infört fyra nya avdelningar på sajten: Anundsjö, Gideälvdal, Grundsunda och Nätradalen – allt för att du lättare ska hitta just dina lokala nyheter.

Journalistiskt har vi satsat på att bli snabbare i heta nyhetslägen och bättre med uppföljningar. Vi skriver kontinuerligt mer om sådant som vi vet att ni läsare är intresserade av som till exempel friluftsliv, sjukvård och inspirerande Ö-viksbor.

Nu gör vi en stor läsarundersökning där ni, både prenumeranter och icke-prenumeranter, ska få tycka och tänka om Örnsköldsviks Allehanda och vårt nyhetsarbete. Era svar ska hjälpa oss att bli en bättre lokaltidning, och jag hoppas många av er tar chansen att vara med!

Enkäten gör du digitalt och du hittar den här på vår nyhetssajt: allehanda.se/tycktill

Tack på förhand!

Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör och ansvarig utgivare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan