Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kulturhusdebatten i Ö-vik

Insändare
Bygg ett tjusigt kulturhus där polishuset ska stå!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Planerade polishuset i Örnsköldsvik.

Annons

Döm om min förvåning när jag ser att ett nytt stort polishus ska byggas på den mest attraktiva platsen i stan nedanför Paradisbadet.

Ett polishus! Där! Hur tänker ni? Denna byggnad kommer att synas för alla tusental som dagligen passerar från E4 och Domsjö.

Det går inte att undvika.

Tror ni att det kommer att locka fler turister? Eller att folkmängden kommer att öka? Nej, istället kommer detta bli dödsstöten för Ö-vik.

Annons

Annons

Vilka är det som har bestämt detta? Träd fram och förklara vilka fördelarna är med denna placering. Därefter kan vi låta Ö-viks invånare komma till tals att via en omröstning bestämma hur vi ska ha det i vår stad.

Bygg gärna ett tjusigt kulturhus istället med plats för konserter, konferenser, utställningar och låt det vara en mötesplats för oss alla.

Titta på det prisbelönta kulturhuset i Skellefteå. Oj, oj, oj vad fint!

I alla kuststäder från Sundsvall och norrut finns det antingen kulturhus eller teatrar. Men icke i Ö-vik. Varför?

Det gäller att göra Ö-vik attraktivt och omtalat. Vi måste våga satsa om vi vill att Ö-vik ska växa och bli en trivsam plats att bo i.

Kom igen nu! Gör om, gör rätt!

Thomas Dufva

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy