Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Julen sjöngs ut på trettondagen i Björna Församlingshem

Vid musikgudstjänsten i Björna Församlingshem på trettondagen sjöngs julen ut med stil, glädje och värme av prästen Ania Winek Albertsson och gästsolisten Jonathan Wåhlstedth.

Detta är en läsartext.

Ania Winek Albertssons och Jonathan Wåhlstedths personkemi lyste på trettondagen upp Församlingshemmet i Björna vid musikgudstjänsten.

Annons

För man samman två skolade sångare med så fin personkemi, kan det inte bli annat än njutbart. Ania och Jonathan strålade mot varandra och församlingen lika starkt som den stjärna som visade vägen åt de tre vice männen till Betlehem.

Med ”Jag kommer hem igen till jul”, ”Jul, jul, strålande jul”, ”Julen är här igen”, ”Giv mig ej glans, ej guld, ej prakt” och ”Pie Jesu” var man framme vid ”O helga natt” där allt på ett mycket värdigt sätt satte punkt för musikgudstjänsten. Kyrkobesökarna kunde ta sig hemåt i vintermörkret med en inre frid skapad av präst och gästsolist, vilka följsamt ackompanjerades av kantor Sara Sjöberg.

Annons

Annons

Låt oss hoppas att vi får fler tillfällen att komma till Björna och lyssna på Ania Winek Albertssons och Jonathan Wåhlstedths underbara duetter.

Kjell Larsson

Sara Sjöberg bakom pianot i Björna Församlingshem ackompanjerade följsamt under musikgudstjänsten.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy