Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Så vaccineras Ö-viksborna

Insändare
Nu får det vara nog – vaccinera er!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Amanda Segerson

Annons

Nu får det vara nog. Corona har redan tagit två år av vår livstid. Ni som inte vaccinerar er, vill ni inte leva i ett normalt samhälle? För ni förhindrar för oss som faktiskt vill det. Om ni inte vill vaccinera er för er egen skull, så gör det för oss andras skull. Vi måste lära oss att leva med corona i samhället för det kommer inte att försvinna, det kommer att fortsätta mutera sig och bilda nya virus. Därför krävs det att vi alla vaccinerar oss.

Annons

Annons

Det är ni som inte vaccinerar er som drabbas värst, det är ni som blir mest sjuka, ni måste inse det. Det går inte att tvinga någon att vaccinera sig, men snälla vaccinera er för oss andra. Vi andra är less på att leva i ett samhälle med restriktioner som begränsar oss med vad vi får göra, är inte ni det? Vi hade fått upp hoppet under om att få en normal student till våren, men så som det ser ut nu så kommer inte det vara möjligt. Det är fortfarande en tid dit men då krävs att det sker en förändring i smittspridning nu. För att minska smittspridningen är det bästa sättet att vaccinera sig och så är det bara. Jag ber er att vaccinera er så att vi kan få en normal student. För vi har gått i skolan i 13 år och har kämpat oss igenom den skoltiden med målet att få ta studenten. Studenten är inte något som sker varje år, utan det sker EN gång i livet. Så snälla, jag ber er alla som inte har vaccinerat sig ännu, gör det.

Från en less och besviken tredjeårselev

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy