Annons

Annons

Annons

Insändare
Dålig information kring ÖA:s e-tidningsapp

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

ÖA krävde uppgradering av e-tidningen. Jag gjorde så, tog bort gamla appen och laddade ner ny för att göra det riktigt. Höll på en vecka, men det gick inte att läsa e-tidning på min iPad. Efter ytterligare en veckas forskning fick jag info att jag har för gammal version och behöver köpa ny läsplatta. 

ÖA:s e-tidning går att läsa både i mobilen och på datorn.

Annons

Annons

Tycker det minsta man kan begära är info i samband med uppgradering vilken version man behöver, 10, 11 eller högre. Är säkert många med mig som funderar vad som hänt med deras läsplatta. Skärp till Er ÖA.

Norbert

SVAR DIREKT

Hej Norbert! Jag beklagar att det strulat för dig med uppdateringen av e-tidningensappen, och att du tycker att vi informerat dåligt. Du kan läsa e-tidningen direkt i webbläsaren eller genom att ladda hem en app för Android eller IOS till surfplatta och mobil.

Både i Appstore och Google play står vad som gäller för just Örnsköldsviks Allehandas appar, men våra nya e-tidningsappar fungerar i smartphones och surfplattor med Android 4.4 eller senare och med iOS version 9.0 eller senare. Om du har ett äldre operativsystem behöver du uppdatera din enhet.

E-tidningen fungerar i moderna webbläsare. Om du använder Internet Explorer fungerar det bara från version 11. Pröva att uppdatera din webbläsare eller ladda hem Google Chrome om du har problem.

Och du kan så klart alltid kontakta vår kundtjänst om du får problem.

Fakta

Så vet du vilken webbläsare du har

Du kan ta reda på vilken webbläsare du har genom att surfa till den här tjänsten (texten är på engelska): https://www.whatsmybrowser.org/

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan