Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bilstöket i centrala Örnsköldsvik

Insändare
Träffas är okej – men inte skadegörelse

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Izabelle Nordfjell, Robbin Norgren

Annons

Replik på ”Stäng inte ytorna där ungdomarna faktiskt träffas” (ÖA 10/12).

Javisst, ska ungdomar ha platser att mötas på och det är föredömligt som du skriver att vi vuxna ska vara närvarande för våra unga och föra samtal. Men när en del av dessa mötesplatser, som du nämner själv i din insändare bland annat Rondellplan och Paradisgaraget, blir ett tillhåll för skadegörelse och störningar så är det inte ok längre. Detta att spela hög musik nätter igenom, köra rivigt et cetera så att nattsömn för stadsborna är omöjlig, det är då en helt annan sak än att mötas för att umgås. Visst kan du se skillnaden i det?

Annons

Annons

Och att du blandar in uttryck som ”kapital” i din text riktat mot oss som bor i stan är bara sorgligt. För det första så är sammansättningen av människor i stan blandad, precis som på landsbygden. Och för det andra är det många med mig som jobbar skift i fabrik eller som undersköterska på sjukhuset. Kanske kan du se oss som ”vanliga människor” då? Om det nu ens är relevant, varför gör du skillnad på folk och folk?

Vanlig stadsbo

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy