Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Modo 100 år

Insändare
Tomma ord av ÖA om Modos eldsjälar

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Lumberjacks.

Bild: Robbin Norgren

Annons

Är det fortfarande några som har koll på att Modo Hockey 100 års jubilerar? Att ÖA hade koll visste vi redan i början på året då de gjorde en gigantisk bilaga som skickades ut till alla hushåll. Bra idé, och mycket intressant innehåll.

Det som saknades var som vanligt de ideella personer och krafter som ofta har byggt grunden till vår föreningsverksamhet. De som med genuint intresse och oförtröttlig ork alltid hjälper till och finns i alla lägen och sammanhang. De fick inte plats. Inte ett ord inte en rad. Det skrevs en insändare om detta, där någon Linn Grundberg svarade och lovade att det visst skulle bli en artikel om det. Där även Lumberjacks, de trogna fansen också skulle få medverka. Men nu är året snart slut och Linn och ÖA har tydligen valt att svika dessa idoga eldsjälar och fans. Dessa trogna som utan en krona har lagt grunden till denna förenings överlevnad.

Annons

Annons

Svagt, ÖA.

Eldsjälar utan värd

SVAR DIREKT

Någon Linn Grundberg här, nyhetschef på ÖA. Som jag skrev i mitt tidigare svar var vår bilaga om Modos hundra år som förening tänkt som en minnesresa för både läsarna och för oss som redaktion. Flera av våra reportrar har följt föreningen i över 30 år. En person som vi däremot uppmärksammade i bilagan var Lennart Carlsson. En stark Modo-supporter som knappt har missat en hemmamatch med laget på 55 år.

Sedan bilagan kom ut har vi flera gånger rapporterat om eldsjälarnas engagemang. Vi har skrivit om Lumberjacks insamling till barnavdelningen på sjukhuset och om supportrarnas initiativ kring Kurva Carlabel. Vi har även lyft fansens engagemang kring Modoiten Per Olofsson som skulle missa när Modo möter Björklöven i Umeå på fredag. Någon som jag även lyfte i en krönika.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy