Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Björnaborgarna blev bjudna på jultallrik av Hotell Björnforsen

Driftige Albert Byström, ägare till Hotell Björnforsen, bjöd 17 december samtliga på äldreboendet Björnaborg på en jultallrik med läckerheter från Vildmarkshotellets julbord.

Detta är en läsartext.

Nu läggs sista handen på jultallrikarna innan de överlämnas.

Annons

Det har varit stor efterfrågan på Björnforsens hemlagade julbord, som startade vid första advent till Sven-Rogers svängiga musik. Albert som gillar fartig musik, nämner att när traktens PRO-förening hade julfest, så blev det festligt värre till underhållning av lokala musiker.

Ett litet hack i julbordsbeställningarna blev det, då en ny mutation av coronaviruset dök upp i media, men i det stora hela är Albert Byström nöjd, då det på Björnforsen serverats julmat på ett smittsäkert sätt.

Annons

Annons

Nu blickar Albert framåt och tänker fortsätta bjuda på god mat till god underhållning, närmast på trettondagsafton med trion Slabang.

Kjell Larsson

Björnaborgs personal tar emot Björnforsens julklapp av kocken Anton Byström.

En gåva till de äldreboende på Björnaborg skänkt av Hotell Björnforsen.

Riktiga vänner kan ej köpas för pengar. Ett handslag räckte för att Kjell Scherman och Albert Byström skulle vara överens om hur julbordet skulle marknadsföras till dans med Sven-Rogers.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy