Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Det finns annat än Modo i tidningen att bli irriterad över

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Vill man läsa om Timrå IK så kan man läsa Sundsvalls Tidning", tycker signaturen En som gillar Modo.

Bild: Robbin Norgren

Annons

■ Replik på insändaren "För mycket om Modo på Allehanda – artiklar i topp sommar som vinter".

I lördagens Tidningen Ångermanland så var det en person som hade synpunkter om att det var så mycket skriverier som handlade om Modo. Det skrivs ju även om andra sporter. Det skrivs en hel del om Timrå IK men det säger man inget om. Kan det vara så att man håller på Timrå IK eller bor i Sundsvall?

Annons

Annons

Nu är det faktiskt så Tidningen Ångermanland berör det som gäller just Ångermanland och dit tillhör Modo. Vill man läsa om Timrå IK så kan man läsa Sundsvalls Tidning, de skriver inget om Modo. Vill man inte läsa så kan man alltid bläddra förbi till en annan sida.

Det borde finnas andra sker att bli irriterad över. Till exempel bränslepriset som stiger, där allt kommer att bli dyrare för oss konsumenter, även mat. Klimatfrågan är väl också något som man bör fundera över. Denna pandemi som fortfarande existerar och hur ska vi hantera den? Finns säkert fler viktigare frågor att skriva om och fundera över.

Vänd blad i tidningen om du inte orkar läsa.

En som gillar Modo

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy