Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sollefteå

Läsartext
Medlemsmöten med Demensföreningen Sollefteå

Demensföreningen i Sollefteå har haft två medlemsmöten under hösten i FRS-lokalen. Tisdagen den 5 okt i samlades 15-talet medlemmar för att träffas och äta kolbullar tillsammans.

Detta är en läsartext.

Jonny Persson i berättartagen

Annons

Ordf hälsade välkommen till första träffen på mycket länge och informerade om Nätverksträffen i Gävle, där föreningar från mittsverige var samlade. Eva-Lis Nilsson informerade om nya rön kring Alzaimers demenssjukdom. Vår andra medlemsträff den 2 nov samlade 20.talet medlemmar och Jonny Persson från Nagasjöhöjden i Rossön berättade om sitt barndomshem som gått i arv i generationer. En fänglande berättare som verkligen varit med om spännande saker. Många häpnadsväckande berAättelser från skolan, realskolan, konstfack, lumpen som Jonny upplevt. Att komma från Nagasjön till Stockholm och konstfack var en stor och spännande upplevelse. Jonny klarade alla strapatser med bravur. Det här blev en eftermiddag med mycket skratt och trivsam samvaro.

Annons

Annons

Nästa medlemsträff blir den 7 dec kl 1300 på FRS-lokalen med julgröt m m.

Ing-Mari Överby

Näraskribent

Kolbullar snart klara för servering

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy