Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
För mycket om Modo på Allehanda – artiklar i topp sommar som vinter

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten Jocke frågar sig varför det är så mycket nyheter om Modo på Allehanda.se, och får svar direkt av Tidningen Ångermanlands chefredaktör. Foto: Pär Olert/Bildbyrån

Annons

Hur kan det komma sig att varje gång jag öppnar Allehanda så består 3 av de 5 första artiklarna av Modo-nyheter? Detta gäller sommar som vinter.

Vad tror ni om att starta en egen tidning för Modo hockey och då kan vi andra som inte är nämnvärt intresserad av ett lag som inte ens längre befinner sig på någon högre elitnivå.

Jag kan förstå nyhetsvärdet av att rapportera matchresultat i en hockeymatch men jag har otroligt svårt att se värdet i att betala en prenumeration för att få dagliga nyheter och istället få veta att materialförvaltaren i Modo har fått nageltrång och kanske inte kan medverka i ”toppmötet” med Vita Hästen. Nu raljerar jag men verkligheten ligger inte långt ifrån upplever jag. Och jag tror att det är väldigt många med mig som håller med.

Annons

Annons

Jocke

■ SVAR DIREKT:

Tack för din synpunkt, Jocke.

Det här kommer bli bättre när Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda går skilda vägar digitalt. Från den 8 december blir allehanda.se en sajt för Örnsköldsviks Allehanda och där kommer det säkert finnas väldigt mycket spännande om Ö-vikslaget för den intresserade, såväl stort som smått.

På vår nya sajt tidningenangermanland.se kommer vi nöja oss med de större nyheterna från laget och att berätta hur det gick i den senaste matchen.

Välkommen att kika in på vår nya sajt om drygt en vecka, jag hoppas du ska gilla den.

Oskar Nord, chefredaktör Tidningen Ångermanland

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy