Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sollefteå

Läsartext
Utvecklingsmöte i Helgum

På torsdagskvällen den 11/11 samlades ett 20-tal personer för att prata om den utvecklingsplan som tagits fram i Helgum. Det var Hans-Erik Näslund från Leader Höga Kusten som presenterade planen som framställts med hjälp några representanter från olika föreningar i Helgum.

Detta är en läsartext.

Annons

Helgum har många styrkor och det var dessa som Hans-Erik lyfte fram.

Planen som ska vara ett levande dokument och revideras årligen har två årtal som särskilt poängteras.

Fram till år 2023 så ska följande genomföras. Årliga föreningsträffar, Flera engagerade i föreningslivet, Hinderbana för alla åldrar, Orienteringskarta, Trivselaktivitet vår och höst, Bilda en sportfiskeklubb, Arbetsgrupp för vandring, Utveckla Helgumsjön runt, Gemensam arbetsdag, Bagarstuga.

Annons

Annons

Av detta är redan några av dessa aktiviteter igång.

Fram till år 2026 så ska följande genomföras. Bastu vid badplatsen i Valviken, Seniorsektion i HH-64, Utveckla klubbstugan, Cykelbana efter väg 331, Laddstolpar, Utveckling av rastplatsen, Ungdomslokal, Naturcamping.

Här har redan en grupp bildats för cykelbana efter väg 331.

Hans-Erik avslutade mötet med att vid revideringen varje år så är det viktigt att tänka på. Realistiska mål, Samarbete vid finansiering, Föreningssamarbete, Sprid på ansvar, Sätt nya mål, och sist men inte minst; Fira de mål som uppnåtts!

Tommy Edlund

Näraskribent

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy