Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Kan bära Ö-vikslaget till nytt kontrakt – FV har inte gett upp

KB65 kan säkra kontraktet och Friska Viljor vill gripa det sista halmstrået i jakten på avancemang till ettan.
ÖA livesänder båda matcherna på lördag.

– Det känns roligt att erbjuda matcher som betyder något, säger nyhetschefen Linn Grundberg.

Text: 

Dubbla livesändningar väntar från Ö-viksfotbollen på lördag.

Bild: Robbin Norgren

Annons

ÖA sänder både Friska Viljor och KB65 på lördag. Missa inte det! Sändningarna kommer att dyka upp på den här länken under matchdagen.

Örnsköldsviks Allehanda fortsätter att satsa stort på den livesända lokalfotbollen den här säsongen. Trots minusgrader och mitten av november så fortsätter matcherna att visas live mer eller mindre varje vecka på allehanda.se.

Säsongen är i sin linda och det är nu de viktigaste matcherna spelas. KB65 slåss i botten av division 3 mellersta Norrland och möter på lördagen IFK Östersund Ungdom på bortaplan. Seger där och kontraktet är säkrat. Matchen startar 16.00, och sändningsstart är 15.50. Men kontraktet kan även säkras vid förlust, detta om Sollefteå går poänglösa från sin match mot topplaget Björna.

Annons

Annons

– Efter en lång säsong börjar serierna nu att avgöras. Det kommer bli en intressant avslutning, och många av de heta matcherna går att följa via våra livesändningar, säger Linn Grundberg som är nyhetschef på Örnsköldsviks Allehanda.

Ska det bära för nytt kontrakt för KB65 till helgen? Häng med i livesändningen på allehanda.se med sändningsstart 15.50 för att följa den dramatiska avslutningen.

Bild: Robbin Norgren

Friska Viljor har inte gett upp. Se lagets möte med Umeå FC Akademi på lördagen. Sändningsstart är 13.50.

Bild: Robbin Norgren

Lördagens livesända matcher:

14.00 Friska Viljor – Umeå FC Akademi

16.00 IFK Östersund Ungdom – Köpmanholmen-Bjästa FF

Friska Viljor var länge med och utmanade om förstaplatsen i division 2 Norrland. Under en tid hade laget även passerat Team Thorengrupppen i toppen. Men efter en tyngre period har nu Team TG dragit ifrån.

Men ännu finns en matematisk möjlighet för Friska Viljor att ta tillbaka förstaplatsen som innebär avancemang till ettan norra. Till att börja med behöver Friska Viljor ta tre poäng hemma mot Umeå FC Akademi, och Thorengruppen i sin tur förlora sitt möte med Notviken.

Friska Viljors möte med Umeå FC Akademi livesänds på lördag, med sändningsstart 13.50.

Division 3 mellersta Norrland.

Annons

Annons

Division 2 Norrland.

Du som redan är prenumerant har tillgång till matchen utan extra kostnad. Vill du bli digital kund och ta del av matchen blir du det enklast här.

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna. Det går givetvis att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator också.

allehanda.se/livesport kommer alla matcher att finnas kvar och vara tillgängliga som repriser.

Annons

Annons

Till toppen av sidan