Annons

Annons

Annons

Västernorrlands län

Stora problem i tryckeriet – ingen papperstidning i brevlådan

Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda har drabbats av stora tryckeriproblem.

Tisdagsutgåvorna av de båda tidningarna kommer därför inte att kunna delas ut.

Text

Tisdagstidningen av Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland har inte kunnat tryckas på grund av problem i tryckeriet, men tidningarna finns som e-tidning.

Bild: Oskar Nord

Annons

Under måndagskvällen drabbades tryckeriet i Birsta utanför Sundsvall av ett omfattande tekniskt fel. Trots stora försök att få igång tryckpressen gick det inte att trycka någon tisdagstidning. Varken Tidningen Ångermanland eller Örnsköldsviks Allehanda kommer därför ut på papper i dag.

– Vi beklagar verkligen det här. Vi vet att tryckeriet har gjort allt de kan för att försöka få ut våra tidningar, men den här gången var problemen för stora, säger chefredaktörerna Oskar Nord och Sandra Bygdén Shameh.

Annons

Annons

Tryckeriet väntar in reservdelar under tisdagen, därefter kommer tryckpressen att repareras.

Du kan läsa tisdagens tidning som e-tidning, den ser precis likadan ut som papperstidningen och ingår i din prenumeration. Du kommer in i den genom den här länken.

Tisdagstidningen kommer inte att delas ut i efterhand, men självklart kompenserar vi dig för att tidningen inte kommit som den ska. Du reklamerar enklast genom vår kundwebb – här kan du anmäla utebliven tidning. Eller ringer till vår kundtjänst på telefonnummer 010-709 79 00.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan