AnnonsHÄR Handel & Möten i Härnösand

Nu kan du köpa sportartiklar med populära presentkortet

HÄRs presentkort är en succé. Härnösandsborna har köpt fler presentkort än någonsin tidigare och även använt dem i mycket hög utsträckning. Nu har dessutom Intersport-butiken anslutit sig.
– Det är en fantastisk kombination som verkligen gynnar den lokala handeln, säger Jon Hultman på HÄR handel och möten.

HÄRs presentkort är den perfekta gåvan till familj, vänner eller personal. "Kortet är en attraktiv julklapp som folk blir glada av att få. Dessutom stöttar du den lokala ekonomin genom att ge bort ett lokalt presentkort."

I dagsläget visar siffrorna till och med att det är fler som har använt sina presentkort än antalet kort som säljs i nuläget. Jon igen:

– Det är vi mycket glada och tacksamma för eftersom det tyder på att många letat rätt på sina presentkort använt dem. Kolla gärna du också i lådorna därhemma. Du kanske också har ett bortglömt kort att få glädje av.

Att antalet sålda HÄR-presentkort ökat under pandemin är ett bevis på att Härnösand gemensamt tagit ansvar för handelsutbudet i stan. Försäljningsvärdet uppgick 2019 till 1,7 miljoner. 2020 var motsvarande siffra 4,98 miljoner! Och i år hoppas Jon på en fortsatt uppgång av presentkort, inte minst som julklapp.

Vi har märkt att alltfler kunder velat lösa in sina lokala presentkort i butiken, så det känns jättebra att vara med

– Kortet är en mycket attraktiv gåva som man blir glad över att få. Så passa på att ge bort ett presentkort som julklapp, också som arbetsgivare. Vi har ju allt här. Databutik, musikaffär, inredning, kläder, leksaker, elektronik och mat. Och upplevelser i form av relax på simhallen och att äta gott på någon av restaurangerna. Ja du kan till och med gå till frisören, säger Jon och fortsätter:

Så kan kortet användas – se alla butiker som anslutna här

– Under 2021 har du dessutom som arbetsgivare en unik möjlighet att ge dina anställda en skattefri ”Coronagåva” motsvarande 2000kr, plus den traditionsenliga ”julgåvan” på 500kr! Passa på att göra det, och ge dem ett HÄR-presentkort till jul. Valmöjligheterna är många, det finns något för alla.

Nytt för i höst är också att du numera kan köpa sportartiklar med presentkortet. Den fina Intersport-butiken har anslutit sig till HÄRs presentkort, något som Gunilla Hjorth butikschef känner sig glad för.

– Vi har märkt att alltfler kunder velat lösa in sina lokala presentkort i butiken, så det känns jättebra att vara med, säger hon och fortsätter:

"Jag är mån om handeln i Härnösand. HÄRs presentkort är ett bra sätt att få pengarna att stanna i Härnösand, så det känns jätteroligt att vara med", säger Gunilla Hjorth butikschef på Intersport.

– Vår medverkan breddas kortets utbud med ytterligare ett attraktivt sortiment. Vi har så många trevliga kunder och det är klart att HÄRs presentkort ska kunna användas här med.

Och visst inbjuder Intersportbutikens luftiga, moderna lokaler till shopping.

– Vi har ett brett sortiment och säljer cykel, vintersport och löparskor. Träningsskor är vi stora på både i terräng och för promenader på asfalt, sportmode och snygga funktionella friluftskläder, säger hon och tillägger:

Här kan du köpa ditt presentkort

– Vi har mycket i butiken och kan ta hem det mesta eftersom vi tillhör Intersportkedjan. Dessutom har vi en uppskattad verkstad där vi reparerar cyklar och annat, vallar skidor på vintern, slipar skridskor etc.

Jon och Gunilla hoppas på att Härnösandsborna fortsätter att ge sina butiker och krögare samma stöttning som under den senaste tiden. Inte minst under julhandeln.

– Rätt som det är kommer november och då är det hög tid för julklappsinköp. Handla lokalt och/eller ge bort presentkortet från HÄR så gynnar du den lokala ekonomin i Härnösand, avslutar Jon Hultman på HÄR handel och möten.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Allehanda.ses redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan