Annons

Annons

Annons

Välkommen till nya Allehanda.se – och en höst fylld av nyheter!

Allehanda.se har fått ett nytt utseende – mitt i höstmörkret blir vi lite ljusare och fräschare. Både nyhetssajt och app blir också mer överskådliga.

– Det var länge sen vi uppdaterade kostymen, så detta känns roligt, säger chefredaktörerna Sandra Bygdén Shameh och Oskar Nord.

Text

Chefredaktörerna Oskar Nord och Sandra Bygdén Shameh är glada över den nya designen.

Annons

Under oktober månad kommer alla titlar inom Bonnier News Local, som äger Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland, få nya nyhetssajter och appar. Huvudfokus har varit att skapa bättre ordning och göra journalistiken mer lättöverskådlig.

Med den nya designen får ”Senaste nytt” en synligare placering på sajten och vi lyfter fram ortsdateringen. Vi skiljer också tydligare på nyheter å ena sidan och opinions- och debattartiklar å den andra. Allt för att underlätta för dig som läsare.

Annons

Annons

– Det är viktigt att både sajt och app är tydliga och att du som läsare lätt hittar dina nyheter, säger Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör på Örnsköldsviks Allehanda.

Som alltid när något är nytt kan det att vara en liten process att vänja sig – både ni läsare och vi på redaktionerna kommer att behöva en inkörningsperiod tills vi är vana med det nya.

– Vi kommer att presentera fler nyheter framöver för att göra det ännu lättare för sig som läsare att hitta dina lokala nyheter, säger Oskar Nord, chefredaktör på Tidningen Ångermanland.

Upptäcker du som läsare något som verkar fel eller har du feedback på nya sajten/appen, så är du mer än välkommen att höra av dig med synpunkterna oss! Mejla redaktionen på tips@allehanda.se.

Glöm inte att uppdatera appen!

Du kommer att behöva uppdatera appen för att kunna ta del av dina nyheter. Ställ då gärna också in pushnotiser, så får du snabb koll på de nyheter du är intresserad av.

Gör så här:

Appstore: Inne i Appstore klicka på ikonen när du har sökt fram appen, då får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan fortsätter du med att ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan