Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kramfors

Läsartext
Kem-Joh Taekwondo på Svenska Cupen 2 i Värnamo

Efter ett ofrivilligt tävlingsuppehåll på nästan två år p.g.a. pandemin, bortsett från Svenska Cupen 1 i Linköping för några veckor sedan så är nu Kamplaget från Taekwondoklubben Kem-Joh i Kramfors ute på tävlingsarenorna igen.

Detta är en läsartext.

Periodvila för Seven Backlund i en av dom spännande matcherna. Här får han några tips av coachen Andreas Johansson.

Annons

Barnen som nu blivit och är på väg att bli ungdomar har tränat på bra under det långa tävlingsuppehållet och får nu äntligen göra det man kämpar för på varje träning, nämligen att mäta sig mot andra adepter från hela Sverige.

Efter att under flera år tävlat i Nybörjare och haft Norrland som tävlingsplats har nu dom flesta av klubbens fighters i Kamplaget tagit ett steg upp till ”Avancerad” och då blir motståndet i många fall både tuffare och mer utvecklande samt att resorna i många fall också blir längre.

Annons

Annons

Spelplats för helgens tävlingar var Värnamo i Jönköpings län dit sju stycken tävlande var anmälda från klubben.

Tävlingarna började sedvanligt med invägningen på fredag och sedan matcher från tidig lördag morgon.

Under dagen fick vi bevittna många spännande matcher där klubbens fighters visar att dom håller bra klass i nationella sammanhang.

Tävlingen flöt på oerhört smidigt och med få avbrott och ett överlag bra och välordnat arrangemang får Svenska Cupen 2 i Värnamo 5 plus av 5 möjliga av oss!

Efter en trevlig helg i ett varmt och soligt Värnamo med härlig sammanhållning mellan tävlanden och dess familjer var det bara att ta sig dom 88 milen hem igen. Tillbaka till träningslokalen för att nöta och slipa på dom saker som kan förbättras och vid nästa tävling vara just det där lilla men ack så viktiga steget före sin motståndare i både tanke, snabbhet och fysisk styrka som behövs för att lyckas överlista sina motståndare.

Nästa deltävling i Svenska Cupen går av stapeln i Trollhättan i slutet av november och sedan avslutas höstens tävlingsserie med ett SM i Stockholm i början av december. Vi låter givetvis meddela hur det går för den här talangfulla och målinriktade tävlingsgrupp efter SM.

Sundos Yacoub - GULD

Weam Yacoub - GULD

Melody Yrjas SILVER

Seven Backlund SILVER

Benjamin Forsman - BRONS

Agnes Forsman - BRONS

Mahmoud Yacoub – BRONS

Team Kem-Joh HC3

Näraskribent

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy