Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Insändare
INSÄNDARE: Lågt av ÖA att vi inte får nämna sponsorer

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag vill tacka Sara Karlsson för ett jättefint sommarprogram där folk sjöng med och till och med var uppe och dansade! Sedan vill jag tacka alla sponsorer för att ni ställt upp – utan Er hade jag fått problem. Tyvärr får jag inte nämna Er med namn.

Ifjol gick det bra men i sommar säger ÖA:s chefredaktör stopp för det, vilket är jättetråkigt. Tycker det är lågt av ÖA att kalla en sån här goodwillgrej, att få för mycket reklam. Synd att ni inte har kommit till något boende och fått sett med vilken glädje vi har tagits emot av både boende och personal. Men än en gång ett stort TACK till ett tjugotal sponsorer, personal, boende – utan er hade vi fått problem att genomföra detta!

Annons

Annons

Janne, Bjästa PRO

SVAR DIREKT

Hej Janne,

och tack för dina synpunkter. På våra Nära-sidor är det själva eventet och/eller händelsen som ska stå i centrum. Vem som helst är mer än välkomna att skriva om alla de härliga arrangemang som ordnas ute i vår kommun. Man får gärna tacka deltagare och arrangörer, som du gör i din insändare – eller eventuella sponsorer med de korta orden "våra sponsorer". Men att rada upp ett gäng företagsnamn blir varken rolig läsning, eller förenligt med våra riktlinjer mot textreklam.

Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör ÖA

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan