Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Nu får över 800 ÖA-läsare tidningen på morgonen igen: ”Många har längtat”

Örnsköldsviks Allehanda utökar området med morgonutdelning. Från den 15 oktober får flertalet prenumeranter sin ÖA på morgonen igen.

– Det här betyder jättemycket, säger Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör.

Text

”Ett jättefint tillfälle för oss att kunna erbjuda fler av våra läsare utdelning på morgonen”, säger Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör ÖA.

Bild: Peter Forssell

Annons

I samband med att Bonnier News tog över Örnsköldsviks Allehanda under hösten 2019, togs även delar av morgonutdelningen av tidningen tillbaka. Då fick prenumeranter i centrala Örnsköldsvik med omnejd tidningen på morgonen igen.

Den 15 oktober utökas det här området och cirka 850 prenumeranter i bland annat Husum, Bjästa/Köpmanholmen, Trehörningsjö och Mellansel kommer åter få ÖA på morgonen.

Annons

– När Aftonbladet och Expressen i början av sommaren övergick till morgondistribution, öppnas nu en möjlighet för oss att haka på deras tur, säger Sandra Bygdén Shameh.

Annons

– Det är ett jättefint tillfälle för oss att kunna erbjuda fler av våra läsare utdelning på morgonen. Även om postutdelningen funkar fint, så vet vi att många har längtat efter att kunna läsa ÖA till frukosten, säger Sandra Bygdén Shameh.

Utdelningen av Örnsköldsviks Allehanda kommer alltså att ändras för de prenumeranter som bor längs budens väg till kvällstidningarnas återförsäljningsställen på en rad orter i kommunen.

– Våra läsare som berörs av förändringen kommer innan start att få ett besked hem i brevlådan, säger Sandra Bygdén Shameh.

– Har man inte papperstidning i dag men blir sugen nu när utdelningen tidigareläggs, kan man kontakta kundtjänst efter den 15 oktober för att kolla om ens adress har morgonutdelning.

Kan området utvidgas i framtiden?

– Vi är glada över att kunna utöka morgonutdelningen så här just nu, sen får vi se vad som händer framåt, säger Sandra Bygdén Shameh.

Påverkas priset på prenumeration av den här förändringen?

– Nej, vi kommer inte att justera prenumerationspriset i samband med detta.

De områden där morgonutdelning införs på vissa adresser är Bjästa/Köpmanholmen, Sidensjö, Överhörnäs/Själevad, Skorped, Moliden, Mellansel, Bredbyn, Solberg, Björna, Hemling, Långviksmon, Trehörningsjö, Gideå, Husum, Idbyn och Dekarsön.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan