Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stora besparingar på Sollefteå sjukhus

Insändare
INSÄNDARE: Dumt att lägga ner respiratorplatser i Sollefteå – när pengar vräks ut på andra projekt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Skribenten anser att det är ett urbota dumt beslut att lägga ner respiratorplatserna på Sollefteå sjukhus.

Bild: Emma Wallenius

Annons

Hur kan man ta beslut att plocka bort Sollefteå sjukhusets samtliga respiratorplatser? Nu när garnisonen återupprättas och regementet I21 återuppstår, hur kan man i det läget ta ett så urbota dumt beslut?

Men i landet Sverige där politikerna på högre nivå tävlar om att vräka ut landets finansiella resurser till alla mestadels helt meningslösa och för vårt eget land bara tärande och oproduktiva projekt. Men det faller ju ut belöningar till de enskilda politikerna i fråga efter deras ordinarie karriärer i Sverige avslutas. Positioner och poster i diverse internationella banker, finansiella och eller andra världsomspännande organ typ FN, klimatorganisationer med mera.

Annons

Annons

Att se till och värna om vårt eget land med regional livsviktig infrastruktur fungerar, det är inte viktigt. Att sitta på Bilderbergsmöten, trilaterala kommissionen med mera och försnilla vårt lands under generationer förvärvade pengatillgångar det är det enda som har högsta prioritet för våra toppolitiker.

Kraken

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy