Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
INSÄNDARE: Inte en bokstav om Timrå IK:s vinst – men spaltkilometer om Modo-träningen

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Signaturen "Timrå IK vi ger aldrig upp" undrar varför det inte fanns någon text på Allehanda.se efter Timrå IK:s första träningsmatch förra veckan och får svar direkt av Tidningen Ångermanlands chefredaktör.

Bild: Mats Olsson, Robbin Norgren

Annons

Förra onsdagen spelade Timrå IK försäsongsmatch mot Brynäs som är ett av de lag som Timrå IK kommer möta i SHL där Timrå är ett av 14 lag denna säsong. Jag kollar på Allehanda.se klockan 22.55 för att se någon intervju eller resultat efter matchen men icke sa Nicke det finns inte en bokstav eller ett resultat hur matchen har varken varit eller hur det slutat. Matchen började klockan 18.

Annons

Men det är spaltkilometer om hur Modos första träning har varit (laget spelar i Hockeyllsvenskan = andraligan i Sverige).

Annons

Jag prenumererar på Allehanda för att jag bor i Härnösand men mitt lag heter Timrå IK.

Jag tycker att det är bedrövligt dåligt med intresse från sporten på Allehanda att rapportera generellt från något som har med Timrå att göra men är inte förvånad. Jag ser fram emot mycket bättre reportage om ett lag som spelar i SHL.

Timrå IK vi ger aldrig upp

■ SVAR DIREKT

Tack för din insändare. Allehanda.se är en sajt både för Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda, därför blir det ibland en lite skev bild på sportsidan på sajten. I tidningen är det numera jämnare fördelat.

I det här fallet är det bara att beklaga att vi inte levererade lika bra som Timrå IK på årets första match. Jag lovar att vi ska träna hårt för att bli bättre innan säsongen kör igång – du kan absolut se fram emot att vi levererar bättre än så här.

Sent omsider har jag nu ändå publicerat referatet från träningsmatchen på sajten.

Oskar Nord, chefredaktör Tidningen Ångermanland

Annons

Annons

Till toppen av sidan