Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Glädjebeskedet: Vi sänder två av Modos heta försäsongsmatcher

Det är bara några veckor bort innan säsongen 2021/22 inleds. Nu står det klart att vi sänder två av Modo Hockeys träningsmatcher. – Vi ska vara bäst på bevakningen av Modo och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Annons

I början av augusti går de flesta lag på is och inleder därmed säsongen 21/22. Innan Modo påbörjar en ny säsong, ska laget dessutom spela ett gäng träningsmatcher.

Nu får du chansen att se två av Modos matcher, här på vår sajt. I september sänder vi två av lagets träningsmatcher.

– Det är hockeyfeber varje säsong och det är alltid otroligt spännande att följa försäsongen och bland annat se hur nyförvärven ser ut. Vi ska vara bäst på bevakningen av Modo Hockey och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Annons

Annons

De båda matcherna som sänds är under SCA-cupen, och ÖA:s hockeyexpert Pelle Hägglund ser fram emot att se det nya Modo skrinna ut på isen.

– Det finns inte bara ett frågetecken runt Modo Hockey modell 21/22. Hur ser Modos nya målvaktspar ut? Är centersidan uppgraderad? Vem tar över poängkungstiteln efter Patrik Karlkvist och kommer hockeyallsvenskans mest spännande tränare, Mattias Karlin, kunna sätta sin prägel på spelet så här tidigt på säsongen?

– Därför är SCA-cupen superintressant då den ger en hel del signaler på hur det här Henrik Gradin-bygget står sig i konkurrensen mot tippade topplag som Björklöven och Mora. Jag kommer inte att missa SCA-cupen, gör inte det du heller, säger han.

FAKTA: Här är matcherna vi visar med Modo

10/9: Sundsvall Hockey–Modo Hockey, SCA-cupen

11/9: Modo Hockey–Mora IK, SCA-cupen

Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på allehanda.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter. Vill du bli prenumerant, blir du det här.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy