Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Cykling

Insändare
INSÄNDARE: Rusta upp vägen till slalombacken innan det satsas på downhillcykling

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Rebecka Lindqvist, Robin Hedqvist

Annons

Läser om Downhillsatsningen i Sollefteå. Nu ska dom skall satsa närmare två miljoner på att man skall kunna cykla i slalombacken vilket låter som ett spännande och bra sak för att få fler att upptäcka Sollefteå.

Men man borde börja med att satsa på att upprusta vägen till slalombacken så att man kan cykla dit utan skador. Det är gupp, gropar, tjälskott, sprickor. Sprickor så stora så man lätt får ner ett cykelhjul i dem och lär troligtvis aldrig komma oskadd ur dem.

Annons

Annons

Cykelvägen upp till slalombacken har dom tagit bort asfalten och lagt bergkross på som inte är så cykelvänlig heller.

Även nu på våren på vägen vid slalombacken är det alldeles lerigt då man går till och från bilen. Nu då man inte får byta om pjäxor inne på grund av restriktionerna så får man göra det på en lerig parkering. Man får stå och skrapa lera av pjäxorna för att kunna få på sig skidorna. Halva parkeringen är dessutom helt utan lera och grus utan är på en vanlig åker.

Jättekul att dom satsar och att något händer i Sollefteå, men man kanske måste börja från rätt håll. Så man kan ta sig dit oskadd, torr, ren och hel.

Lergubben

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy