Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stora besparingar på Sollefteå sjukhus

Insändare
INSÄNDARE: Jag vill tacka för intensivvården på Sollefteå sjukhus

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Jonny Dahlgren, Gabriel Rådström

Annons

I två omgångar – inom loppet av en månad – har jag insjuknat så till den grad att jag behövt uppsöka intensivvårdsavdelningen vid Sollefteå sjukhus. Utan det omhändertagande och den vård jag fått vet jag inte om jag klarat mig överhuvudtaget.

Den omvårdnad som ni alla var delaktiga i, allt från ambulanspersonal till sjukvårdspersonal, var helt fantastisk. Därför är det med fasa jag tänker på de hot om nedskärningar som vilar som en blöt filt över Sollefteå sjukhus. Jag hoppas verkligen att tjänstemän och politiker tänker till och förstår vikten av att även vi i Ådalen har ett väl fungerade akutsjukhus.

Annons

Det räddar liv och det är en ovärderlig trygghet för oss medborgare som bor här. Än en gång, mitt varmaste tack till er alla inom sjukvården för allt ni gör och gjort för mig under den här svåra sjukdomstiden.

Ulf Björkquist

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy