Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
INSÄNDARE: Trist ÖA att ni inte uppmärksammade eldsjälar i Modo-bilagan!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

ÖA:s Modo-bilaga.

Annons

Riktigt tråkigt att ÖA inte med en rad, inte en bokstav, uppmärksammade någon eller några av de eldsjälar som varit och är viktiga för en förenings överlevnad. Som alltid har funnits där så väl som i motgång och medgång.

Lumberjacks hade väl också kunnat få vara med som alltid står där på ståplats och stöttar. Bara en massa manliga sportjournalister fick plats. Till och med den politiska redaktören fick vara med.

Annons

Annons

Trist ÖA, på en annars så trevlig bilaga.

Eldsjälar utan värde

SVAR DIREKT

När vi bestämde oss för att göra en bilaga om Modos hundra år som förening var vår utgångspunkt att det skulle vara en minnesresa för både läsarna och för oss som redaktion. Vi ville visa att ÖA har följt Modo under större delen av dessa hundra år. Flera av våra reportrar har följt föreningen i över 30 år.

En person som vi däremot uppmärksammade var Lennart Carlsson. En stark Modo-supporter som knappt har missat en hemmamatch med laget på 55 år.

Men med det sagt slutar inte vår bevakning av att Modo fyller 100 år med denna bilaga. Vi kommer göra fler nedslag under året där vi bland annat kommer skriva om Lumberjacks.

Linn Grundberg, nyhetschef

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan