Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stora besparingar på Sollefteå sjukhus

Insändare
INSÄNDARE: Regionens ständiga nedläggningar påverkar min hälsa och mitt välmående negativt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Jag tror att debatten påverkar min hälsa och mitt välmående negativt", skriver signaturen Västernorrlänning och undrar vad det kommer kosta Region Västernorrland på sikt

Bild: Hanna Persson

Annons

Under en lång tid så har den politiska diskussionen i region Västernorrland handlat om hur det ska avvecklas för att nå en ekonomi i balans. Mycket har lagts ner längs vägen för att nå det där magiska läget med en ekonomi i balans.

Har avveckling historiskt gett oss en ekonomi i balans? Detta oavsett om det varit sjukhuset i Härnösand eller BB i Sollefteå, en vårdavdelning i Sundsvall, eller något annat som avvecklats.

Annons

Annons

Hur kommer denna långdragna och stundtals rätt otrevliga politiska debatt att forma människorna i vårat län?

Min känsla är att det i länet har utspelats en politisk maktkamp utan dess like framför våra ögon under en mycket lång tid. Hur kommer detta att forma befolkningens hälsa och välmående? Skadar det politiska klimatet och dessa nedläggningar vår hälsa på lång sikt?

Ta med i tanken, att många av tvingas utsättas för dessa avvecklingar utan att kunna förstå hur dessa avvecklingsförslag kommer drabba oss i framtiden. Kommer det att leda till allvarliga konsekvenser för mig eller min familj?

För min egen del kan jag säga att denna typ av konstant gnagande politiska "spel" påverkat mig ordentligt.

Jag tror att debatten påverkar min hälsa och mitt välmående negativt. Undrar vad det kommer kosta Region Västernorrland på sikt? Kommer det att leda till nya avvecklingsförslag?

Västernorrlänning

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy