Annons

Annons

Annons

Snöoväder i Ångermanland – klass 3-varning utfärdad

Insändare
INSÄNDARE: Visa förståelse under extrema snöstormar – det händer inte så ofta

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Klagomålen mot dem som arbetar mot snöstormarna börjar bli löjliga. Bor man på landet och det vankas sådana här snöstormar får man räkna med att bli insnöad och att bli av med elen. Det händer inte ofta tack och lov.

"Bor man på landet och det vankas sådana här snöstormar får man räkna med att bli insnöad och att bli av med elen", tycker signaturen Anna.

Bild: Jonny Dahlgren

Annons

Annons

Att sedan klaga på att man inte plogar långt ut på landsbygden det första man gör efter detta och har mage att klaga på att man inte kommer till jobbet på grund av detta?

Alla skulle hålla sig hemma var signalen! För allas säkerhet. Så ambulansen skulle slippa hämta dig i diket när du troligtvis kört i det.

Och utifrån läget så gör Eon allt de kan. Det är mycket snö, det är mycket träd. Men säkerheten skall alltid gå först för dem som måste jobba med detta. Och har man delvis el kanske man får vara nöjd ett tag och tänka på att Eon jobbar på att hjälpa alla som är helt utan? En del av allt detta röjningsarbete kommer inte vara klart förrän till sommaren.

Visa lite förståelse och respekt under sådana här extrema situationer. För jag misstänker att ni gärna vill ha det gentemot era yrken?

Anna

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan