Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nya Utsprångskajen

Insändare
INSÄNDARE: Replik: Fem år utan tillstånd – verkar som att kommunen skjuter Utsprångskajen framför sig

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det jag inte förstår är att det i nuläget tagit fem år och ännu har man enligt Sjölander inte fått erforderliga tillstånd. För mig låter det helt obegripligt", skriver Björn.

Bild: Gunnar Stattin

Annons

■ Replik på repliken "Utan tillstånd för Utsprångskajen riskerar vi att kasta pengarna i sjön", första insändaren i debatten var "Härnösand har guldläge – fixa Utsprångskajen så Silja kan lägga till mitt i stan".

Annons

Annons

Jag är fullt införstådd med att kommunen behöver alla möjliga tillstånd för att återskapa en värdig kaj men det jag inte förstår är att det i nuläget tagit fem år och ännu har man enligt Sjölander inte fått erforderliga tillstånd. För mig låter det helt obegripligt. För mig verkar det som att kommunen skjuter det framför sig.

Sen vill jag tillägga som Härnösandsbo att Utsprångskajen ser bedrövlig ut med allt sly som växt upp. Det är ingen trevlig syn som våra turister och båtfolk möts av.

Björn

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy