Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Musikcafé med PRO Kultur ute i det fria

PRO Kultur och Gullängets kyrka har gemensamt arrangerat träffar utomhus under sommaren och den 8 september var starten på höstsäsongen och ett maxat (50) antal 70-plussare hade infunnit sig vid Lillkyrkan.

Detta är en läsartext.

Lina Sundqvist var en av dagens underhållare vid Lillkyrkan i Gullänget.

Underhållningen blev av varierat slag. PG Forslund, PRO Kultur, höll i trådarna när det gällde välkomsttal, tipsfrågor och lottförsäljning. Vid hans sida fanns diakonen Susanne Kallin, som fixade fika och talade varmt om hjälpinsatser till alla behövande i vår omvärld.

Annons

Annons

Jonny Löfstrand, som är ordförande för PRO-distriktet, visade sig ha en behaglig sångröst, då han sjöng som Snoddas i duett med Ronnie Sahlén. Han passade också på att nämna att när restriktionerna gällande pågående pandemi så småningom lättar, då kan PRO-möten anordnas i större skala runt om i vår kommun.

Publiken njöt och hade det skönt i solskenet.

Ronnie Sahlén och Lina Sundqvist var dagens underhållare gällande sång och musik. Den förstnämnde kan framföra Elvis-låtar och sjunga Gunnar Wiklunds sånger med bravur. Lina Sundqvist leder kyrkokören och är en orgeltrampare av hög klass och hon har en underbar sångröst.

Det blev många fina sånger som innebar att publiken trivdes mer än väl. Lina framförde bland annat Ted Gärdestads ”Himlen är oskyldigt blå” och just då skingrades molnen och solen tittade fram. Ronnie fick en att känna sig speciell, då han framförde sången ”Du ska veta det finns ingen annan”.

Underbara sångfågeln Lina Sundqvist.

Avslutningsvis sjöng Lina ”Blott en dag”, som fröjdade våra hjärtan.

Annons

När Ronnie Sahlén tonade ut i ”I can´t stop loving you”, så ville nog publiken säga: ”Tack detsamma”

PRO Kultur kommer fortsättningsvis arrangera trivselträffar och vi återkommer om besked när nästa träff anordnas.

Annons

Ulla Jonsson

Näraskribent

Johnny Löfstrand och Ronnie Sahlén sjunger Flottarkärlek.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan