Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Västernorrlands län

Insändare
INSÄNDARE: Gårdsförsäljning av alkohol ett hot mot hälsan – beklämmande förslag av (C)

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: TT

Annons

Reaktion på artikeln "Gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker i länet – det föreslår Kristina Eriksson (C)"

Apropå (C)-förslaget att gårdar ska få sälja alkohol – snälla Kristina Eriksson, ditt liberala förslag vill ta oss ett steg tillbaka.

Annons

Annons

Jag är starkt medveten om att vår heliga ko alkoholen inte får tafsas på. Men när (C) nu äntligen kommer med ett förslag och det handlar om mer alkohol till folket, blir jag beklämd.

Varför kommer det nu i Coronatider när vi uppmanas vara försiktiga med drickandet? Familjefriden hotas. Hälsan likaså. Därför undrar jag om lobbyister har uppvaktat dig, med framgång.

Jag har sedan förra valet väntat på att få se konstruktiva förslag och inlägg från Centerpartiet. Ett på fyra år! Och det handlade inte om mer alkohol till folket.

Det vore en god sak om vi väljare får se vad som gjorts i kommun och region av våra valda politiker. Prestanda är avgörande vid val av bil. Det borde i ännu högre grad gälla när politiker ska väljas. Det handlar ju om vårt väl och ve.

Därför föreslår jag att Kristina Erikssons olyckliga förslag får bli en parentes och läggas i runda arkivet.

Bernt i Nordingrå

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy