Annons

Annons

Annons

Hockeypuls podcast

Nya konceptet i Hockeypuls podcast – som lever vidare: "Det är poddens styrka"

65 avsnitt på ett år, men Hockeypuls podcast slår inte av på takten trots sommarens intåg i kalendern.
Den populära intervjupodden kommer leva vidare.
– Mina gäster har fått chansen att beskriva sina livsöden och karriärer i ett öppet forum, det är poddens styrka, säger grundaren och programledaren Adam Johansson som nu presenterar ett nytt poddkoncept.

Text

Adam Johansson har rest land och rike runt för att träffa några av Sveriges största hockeyprofiler, här Tommy Salo. Foto: Lars Dafgård.

Annons

Hockeypuls podcast startade för ett drygt år sedan, med Mattias Ritola som den allra första gästen. I måndags släpptes avsnitt 65, med NHL-stjärnan Filip Forsberg, och däremellan har stora personligheter och spelare varit med, bland många andra Nicklas Lidström, Conny Strömberg, Sanny Lindström, Jeremy Colliton, Erika Grahm, Jonathan Dahlén, Mikael Samuelsson och Tommy Salo.

Annons

Annons

För att nämna några.

Bakom podcasten står Adam Johansson, som varje vecka under årets gång bjudit på samtal och analyser med spelare och experter.

– Jag har slagits av vilka fantastiska personligheter svensk ishockey rymmer och att dessa personer vågat berätta sin historia. Just det är också poddens styrka, mina gäster har fått chansen att beskriva sina livsöden och karriärer i ett öppet forum. Det har varit fängslande att se när några av våra största profiler vågat visa känslor och varit gråtmilda under inspelning, berättar Adam om podden.

För ett drygt år sedan startade Adam podcasten, som kommer leva vidare: "100 avsnitt är det jag siktar mot just nu".

Alla avsnitt finns att lyssna på i Spotify, Acast eller valfri poddapp, och passar perfekt för långsamma sommardagar i hängmattan.

Det är tidlösa avsnitt, med aktuella gäster.

I sommar utvecklas podden ytterligare, och kommer bjuda på 25 minuter långa avsnitt med ett lite annorlunda upplägg.

Episoderna kommer publiceras varannan vecka, under totalt tio veckor.

– Sommarens koncept både liknar och skiljer sig från poddens ursprungliga upplägg. Jag har valt att kalla det "Ett minne, en person" och min tro och förhoppning är att de personer jag väljer att bjuda in till min lilla poddverkstad kan ge nya insikter och skildra dessa händelser på ett transparent vis, avslutar Adam som släpper det första nostalgi-avsnittet 29 juni.

Annons

Bonnier News Locals affärsutvecklare Mattias Wallström ser också Hockeypuls podcast som en viktig del i företagets sportsatsning.

– Vi är nära våra hockeylag med en initierad och tät bevakning. Med podden så får vi en extra dimension i vår hockeyjournalistik, som vi vet att folk älskar.

Lyssna på Hockeypuls podcast i sommar – här hittar du alla avsnitt:

Acast

Itunes

Spotify

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan