Annons

Annons

Annons

Leksand jagar Björn Hellkvist

Insändare
INSÄNDARE: ”Jag förstår inte de väldiga diskussionerna om vår tränare”

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bästa sportredaktion,

vi har under säsongen fått uppleva mycket fina matcher och hög stämning i vår arena. Tyvärr så slutade det med ett annorlunda avbrott mot nya mål, som ingen hade förutsett. Nästan ett helt lag försvinner från vårt Modo och vi blir ledsna.

Björn Hellkvist.

Bild: Erik Mårtensson

Annons

Annons

Vad jag inte förstår är att det blir väldiga diskussioner om vår tränare. Det kan inte vara i sportredaktionens intresse att hela tiden hitta fel och brister i en människa. Att vi har en tränare som passar oss har alla vi varit väldigt eniga om, nu känns det som en jakt på person som kanske inte mår så bra och i detta fall tänker högt för någon. Erfarna redaktörer har säkert rätt att granska och analysera, men gör det med balans mot den det berör.

Jag tänker mig att Ni gör en enkät om vad alla supportrar tycker och även övriga i vår stad, är övertygad om att de flesta tycker att detta har gått till överdrift. Vi bygger ett helt nytt lag med den ledare som vi har, fixa detta så är Björn Hellkvist kvar.

Stötta med empati och erkänsla så får Allehanda extra poäng och förtroende av läsarna för Era analyser. Ge beröm. Ordet är Fritt.

"Lennart"

SVAR DIREKT

Björn Hellkvist skrev treårskontrakt med Modo Hockey 13 januari för att efter den avbrutna säsongen säga att det skulle vara kittlande att träna Leksand och den här situationen är helt unik i alla fall i idrotts-Ångermanland och då måste vi både beskriva och analysera situationen, det är vårt uppdrag. Det ingår inte vårt uppdrag att "fixa att Björn Hellkvist är kvar". Nu är det upp till Modo, Björn Hellkvist (och även Leksand) att hitta en lösning. Det ska vi rapportera och analysera.

Per Hägglund, sportreporter

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan