Annons

Annons

Annons

Leksand jagar Björn Hellkvist

Insändare
INSÄNDARE: Läsarna om Modos tränare – ”Jag tycker att Modo ska släppa Hellkvist”

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Björn Hellkvist är viktig för Modo. Björns uttalande om ett erbjudande är fullt normalt, vem skulle inte bli smickrad och han säger ju ärligt vad han tycker vilket är fullt förståeligt. Jag tycker att mediadrevet med Allehanda i spetsen gör det omöjligt för Björn och Modo att ta ett beslut som gynnar klubben och vi Ö-viksbor. Kan förstå att ni har nyhetstorka i dessa coronatider men ge Modo tid och möjlighet att reda ut de här internt utan att ni eldar på ett förhastat beslut.

Modosupporter

SVAR DIREKT

Att Björn Hellkvist som skrev ett nytt treårskontrakt med Modo Hockey så sent som 13 januari nu öppet flörtar med en annan klubb är i det närmaste en unik händelse och självklart något som vi ska rapportera om. Vi på Allehanda ska granska och rapportera, vår uppgift är inte att vara hejaklacksledare.

Annons

Annons

Per Hägglund och Jon Häggqvist, ÖA sporten

---

Det skrivs mycket om nuvarande Modotränaren, Björn H. Med tanke på hans senaste uttalanden har han troligen svårt att arbeta som tränare för Modo kommande säsonger. Modo bör därför placera honom i "frysboxen" kommande säsonger, det vill säga han ska inte få jobba inom ishockeyn de år som han har kontrakt med Modo. Alternativet är att Leksand eller Björn själv får lösa ut honom från Modo med minst tre årslöner. Det måste finnas någon sort av ärlighet även inom sporten.

Modofan

´---

Hej, jag tycker det är så mycket skrivande och skitsnack om Modo och Hellkvist. Nu tycker jag att alla ska lämna dom i fred och låta dom komma överens om vad som ska hända i framtiden. Jag personligen tycker att Hellkvist är den bästa tränaren Modo har haft på 10 år, och alla som tycker han är så dålig kan väl göra det bättre då eller vara tyst. Låt dom sköta det internt.

Wolfman

---

Angående Björn Hellkvist.

Behåll honom som tränare i Modo men låt honom träna något av juniorlagen tills han inte känner sig ”tom” längre. Låt han inte få sin vilja igenom att kunna gå till Leksand.

Om allt som skrivs stämmer så går han bakom ryggen på sin arbetsgivare och behandlar Modo som skit, då förtjänar han att inte belönas.

Annons

19MODOIT21

---

Björn Hellkvist - Modo eller Leksand? Jag tycker att Modo ska släppa Björn Hellqvist. Anledningen till det är att efter allt som skrivits om detta tror jag att Modos nuvarande coach är halvvägs till Leksand och han vill ta med sig Bartosak. Jag tror inte Björn Hellkvist har total fokus på Modo. Släpp båda till Leksand, men ta bra betalt för dem. Modo har två bra målvakter som bara kan bli bättre. Vad det gäller ny coach så finns det många lediga och någon av dessa bör passa.

jgi

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan