AnnonsHÄR Handel & Möten i Härnösand

700 000 kronor finns i Härnösandsbornas gömmor: ”Använd ditt HÄR presentkort och stötta den lokala handeln i coronatider”

Det är nu det gäller. Det är nu ditt handlande får en avgörande betydelse för Härnösands butiker, krögare, fik och andra företag. Så att de kan fortsätta sin verksamhet i tider av coronavirus.
– Har du ett presentkort hemma så använd det nu! Det är ett jättebra sätt att hjälpa till så att vi får behålla Härnösands fina utbud.

#MITTHÄRNÖSAND. – Det är nödvändigt att du nu handlar lokalt för våra handlare, krögare och fik. De behöver din hjälp för att kunna finnas kvar. Och har du ett HÄR-presentkort undangömt så ta fram det, gå ner på stan och använd det, säger Jon Hultman.

Det säger Jon Hultman, Centrumutvecklare i HÄR Handel och Möten och fortsätter:

- Det är ett perfekt sätt att stötta handeln lokalt och samtidigt ge sig själv en klapp på axeln. Strax under 700 000 kronor ligger ute i presentkort. Används dessa pengar är det en stor hjälp för den lokala handeln som behöver likvida medel nu mer än någonsin.

Här finns listan över butiker och restauranger där presentkortet från HÄR fungerar.

HÄR i Härnösand agerar nu tillsammans med kommunen och övriga samarbetspartners för att fortsätta satsningarna på en aktiv och trivsam stadskärna. Möjligheterna att njuta av vårens ankomst i staden tidigareläggs. Nya projekt kring mötesplatser påskyndas.

– Det är viktigt att människor kan fortsätta att träffas i city. Det är sopat och klart på gatorna, utebänkarna är på plats och krögarna kan nu öppna upp sina uteserveringar när de vill, säger Jon.

- Tillsammans kan vi göra skillnad genom att stötta Härnösands företagare, handeln, restauranger och fik. Och kämpa gemensamt för en levande plats, säger Jon Hultman, centrumutvecklare i Härnösand

Tillsammans med andra aktörer driver HÄR också kampanjen #mitthärnösand.

– Alla vi som bor här i Härnösand vill att det ska vara en bra plats att bo och verka i. Med coronaviruset har vi hamnat i en situation som påverkar Härnösand med konsekvenser som är svåra att överblicka, säger Jon och fortsätter:

– Försvinner 100 butiker i Stockholm märks det inte så mycket. Men varje förlust i Härnösand blir otroligt kännbar. Men tillsammans kan vi göra skillnad genom att stötta Härnösands företagare, handeln, restauranger och fik. Och kämpa gemensamt för en levande plats. För det är NU som gäller, sen är det förmodligen för sent. Visa hänsyn, följ rekommendationerna och vässa vanorna så kan vi ses - på lite avstånd.

Vill du veta mer om vad vi gör och om kampanjen #mitthärnösand? Följ HÄR på Facebook för senaste nytt.

Så kom ner till den välkomnande stadskärnan. Mingla, träffa vänner i vårsolen och ta del av alla kreativa företagares lösningar och erbjudanden för att få den lokala handeln på fötter i dessa tider.

– Och har du några kronor som ligger på ett HÄR-presentkort så ta med dig det. Unna dig att shoppa lokalt och njut av känslan att du då också gör en stor insats för Härnösand. För det gör du, avslutar Jon Hultman.

Vill ni veta mer om HÄR? Läs mer här.

Ovan artikel är framtagen av Brand Studio Mittmedia och HÄR Handel och Möten i Härnösand och ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Allehanda.ses redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan