Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Överstan

Då kommer ÖA i brevlådan under jul- och nyårshelgen: ”Vi kommer bjuda på mycket fin läsning”

Det lackar mot jul. Men ÖA:s redaktion slår inte av på takten för det, utan vill passa på att berätta om all fin läsning som kommer under storhelgerna.

– Vi har många bra nyheter och fina personporträtt att bjuda på, säger Sandra Bygdén Shameh, chefredaktör för ÖA och Allehanda.se.

ÖA kommer i brevlådan 23/12, 27/12, 30/12 samt 2/1 och 3/1 – övriga dagar är det e-tidning som gäller under storhelgerna.

Annons

Bland annat så kommer sportredaktionen utse Ångermanlands 15 bästa idrottare – de presenteras i en serie i fem delar under mellandagarna. Självklart kommer också en sammanfattning av det gångna nyhetsåret 2019 och vi kommer berätta mer om restaurangöppningen nere vid Strandkajen.

– Det ska också bli kul att få berätta om utflyttade Ö-viksbon Fredrik Norberg som ligger bakom SVT:s succé "Det svenska popundet", som hittills sett av en rekordpublik, säger Hasse Tavér, reporter.

Annons

Annons

ÖA:s redaktion jobbar självklart under jul och nyår. Från vänster: Peter Forssell, Sandra Bygdén Shameh, Sören Häggkvist, Tomas Izaias Englund, Jimmy Wallgren (annons), Mona Näslund (annons), Pär Wihlborg (annons), Maria Edstrand, Jon Häggqvist, Pelle Hägglund, Per Eurenius, Robbin Norgren, Linn Grundberg och Sandra Nordlund.

Reporter Per Eurenius kommer jobba på julafton.

– Efter 35 år på tidningen blir det nu första gången som jag jobbar på julafton. Det ska bli spännande! säger han.

– Jag har fått lägga om planerna, så istället för jullunch så blir det julmiddag med familjen när jag kommer hem.

ÖA kommer i brevlådan 23/12, 27/12, 30/12 samt 2/1 och 3/1 – övriga dagar är det e-tidning som gäller under storhelgerna. ÖA har redan nu väldigt många vana e-tidningsläsare, som varje dag läser tidningen i det formatet.

– Men jag hoppas att fler passar på att testa e-tidningen nu över jul- och nyårshelgen, så de inte missar all fin journalistik vi bjuder på. Om det känns tekniskt krångligt, kan man passa på att ta hjälp av släkt och vänner, säger chefredaktör Sandra Bygdén Shameh.

Som vi tidigare meddelat så delas ÖA Helg ut till alla hushåll i kommunen fram till 3/1 2020, därefter blir den exklusiv för prenumeranter.

Annons

– På fredag 24/1 blir det så äntligen premiär för vår nya gratistidning Hela Ö-vik, en jätterolig satsning med snabba lokala nyheter och mycket inspirationsläsning om resor, mat och vin, säger Sandra Bygdén Shameh.

Bild: Robbin Norgren

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy