Annons

Annons

Annons

Sollefteå

Kökschefen lanserar surströmming på menyn: "Vi blir en av få restauranger i hela världen som erbjuder den norrländska delikatessen"

Nyhet på menyn: Surströmming.

Hotell Hallstaberget i Sollefteå är numera en av väldigt få restauranger över hela världen som erbjuder den norrländska delikatessen surströmming på menyn under hela året.

– Det är egentligen inte så många som vågar ge sig in i den här leken. Men jag tycker att surströmming är en del av vår kultur och det känns rätt att ta det här steget, säger Johan Kindberg, kökschef på Hallstaberget sedan åtta månader tillbaka.

Text

Kökschefen Johan Kindberg i det nya Brasseriet på Hotell Hallstaberget.

Bild: Jonny Dahlgren

Annons

I Hallstaberget ombyggda restaurangdel, "Brasseriet", kommer surströmmingen att serveras i tapasform. På små tunnbrödbitar fyllda med varierande godsaker med tyngdpunkt på sötma.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Därefter 129 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på allehanda.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan