Annons

Annons

Annons

Vintergatan

Smakrik favorit firades på Ödbergska gården: "Många kommer och upplever det gamla hantverket"

Tunnbrödet har funnits i tusentals år och är inte helt oväntat en välsmakande favorit hos många.
Under lördagen var det dags att lyfta fram brödets egna dag.

Text

Att baka tunnbröd är ett gammalt hantverk. Under lördagen var det dags att lyfta brödet under dess egna dag. Bertil och Barbro Ölund hade fullt upp att leverera nybakat tunnbröd.

Bild: Robbin Norgren

Annons

Ugnen gick för fullt i bagarstugan på Ödbergska gården och gästerna strömmande in när det var dags att fira tunnbrödets dag i Örnsköldsvik under lördagen.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på allehanda.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan