Annons

Annons

Annons

Skidåkning

Charlotte Kalla hyllar Fäviken Magasinet efter besöken på stjärnkrogen: ”Överträffade mina förväntningar”

På sitt instagramkonto avslöjar Charlotte Kalla att hon bockat av en punkt på sin bucket list. Nämligen att äta på Fäviken Magasinet. Två dagar i rad besökte skidstjärnan stjärnkrogen.

– Jag har haft det riktigt, riktigt lyxigt, säger Charlotte Kalla till Expressen.

Text

Charlotte Kalla var inte ensam om att lyxa till det. Med på middagen i onsdags var nämligen landslagskollegorna Ida Ingemarsdotter, Ebba Andersson, Stina Nilsson och Daniel Rickardsson. Fäviken magasinet utsågs nyligen till Sveriges bästa restaurang av White Guide och har två stjärnor i Guide Michelin.

– Det är något jag drömt om under lång, lång tid. När de släppte platserna natten mot första september lyckades vi få bord där. Vi har laddat för det ett tag. Det överträffade mina förväntningar, det var svårt att förstå innan. Det var inte bara häftig mat utan så mycket mer, miljön, serveringarna, tempot, säger Charlotte Kalla till Expressen.

Annons

Annons

Inbäddat innehåll

Skidstjärnan överraskade personalen när hon dök upp på restaurangen igen dagen efter.

– De har aldrig haft någon som varit där samma vecka, kanske inte ens samma månad! Men det var lika fantastiskt båda gångerna, säger Charlotte Kalla till Expressen.

För att få bord på restaurangen gäller det att vara på tårna. Platserna släpps en gång per halvår och krögaren Magnus Nilsson skapar inte någon extra plats. Inte ens för Zlatan Ibrahimovic.

Fler av skidstjärnorna delade med sig av besöket på instagram. Enligt Ebba Andersson var middagen en upplevelse utan dess like, Stina Nilsson var mer än nöjd och Ida Ingemarsdotter beskriver besöket som ett minne för livet.

Inbäddat innehåll

Skidstjärnorna laddade upp inför tremilen i Holmenkollen och kanske gav menyn som går loss på 3 000 kronor extra energi. Ebba Andersson tog pallplats och Charlotte Kalla slutade femma.

Skidstjärnan Charlotte Kalla var mer än nöjd med besöket på Magnus Nilssons stjärnkrog . Fotomontage: Karin G Jonsson/ Henrik Montgomery TT

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan