Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Öppet hus på Allgården i Köpmanholmen

I lördags kunde PRO i Köpmanholmen med ordförande Åke Höglund i spetsen bjuda in till den nyrenoverade lokalen. Ett åttiotal medlemmar kom, bandet klipptes och de förväntansfulla medlemmarna kunde ta plats i en ljus och fräsch lokal.

Detta är en läsartext.

Nyinvigning av Allgården.

Annons

Åke Höglund, Bengt Sellin och Eine Ögren informerade om vilka åtgärder som vidtagits, bland annat ommålning, ny ljudanläggning ventilation och elledningar. Tomas Andersson och Ola Byström från en yngre generation har bidragit med sina kunskaper. Allt möjligt tack vare bidrag från bland annat Semesterstiftelsen. Många medlemmar har gjort fina insatser.

Annons

Bertil Sahlin framförde medlemmarnas tack. Som bidrag lämnade Karin Sahlin tre inramade akvareller som tack och lycka till. På uppmaning av Bertil Sahlin tackades alla som jobbat med renoveringsprojektet med en varm applåd.

Annons

Åke bjöd till kaffe, tunnbrödsrulle och kaka som den duktig kökspersonalen hade gjort.

En häftig underhållare fanns också på plats, Lars Norberg från Nora. Han bjöd på sång och musik av olika slag. De glada pensionärerna kunde inte låta bli att sjunga med i många låtar. Vilken stämning denne unge man bidrog med!

Han tackades av Åke med stående ovationer.

Den trevliga samvaron var slut för denna gång. Vid dörren mötte en hel del Köpmanholmsbor som var på väg in för att titta på de fina lokalerna, som nu kan hyras av ortsbor för diverse tillställningar. Köpmanholmen har verkligen fått en ny fin lokal med moderna anläggningar.

Gunilla Åström

Näraskribent

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan