Annons

Annons

Annons

Kramfors

"Halv åtta hos mig" kommer till Kramfors – söker amatörkockar att besöka nästa år

Tv-produktionen "Halv åtta hos mig" har varit i Västernorrland flera gånger tidigare – men nu är det dags igen. Anmälan är öppen och produktionen söker matlagningsentusiaster från Kramfors.

Text

Morgan Alling är programledare för programmet som sänds i TV4. Foto: TV4

Annons

Tidigare har det populära matlagningsprogrammet spelats in i både Sundsvall och Örnsköldsvik. Och nästa år får Västernorrland åter besök av programmet – men då står Kramfors på tur.

I ett pressmeddelande berättar produktionen att jakten på matlagare i Kramfors drar igång på riktigt i mars. Då kommer två personer som arbetar med programmet att åka runt för att träffa ett gäng eventuella deltagare. Av dem väljs sedan fyra personer ut som kommer med i programmet med inspelning i månadsskiftet april/maj 2019. Avsnittet kommer att sändas några månader efter inspelning.

Annons

Annons

Men för att det ska bli av söker de nu efter matintresserade Kramforsbor. Som om de blir utvalda har chans att vinna tävlingen och få 15.000 kronor.

De som kan söka till programmet är alla över 18 år, det enda övriga kravet är att man inte har arbetat professionellt med matlagning tidigare.

Ansökningarna skickas till middag@itv.com senast 4 mars 2019.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan