Annons

Annons

Annons

Härnösand

De bakar APA:s burgarbröd i Härnösand: "Vi är jätteglada att de satsar lokalt"

Nya restaurangen APA bröd till hamburgarna ska bakas lokalt i Härnösand.

Det är Flodins bageri som får uppdraget att leverera runt 35 000 burgarbröd årligen.

– Jättekul att de satsar lokalt och de blev nöjda med vårt provbak, säger Pia Flodin, delägare i bageriet.

Text

Pia Flodin, delägare Flodins bageri, är glad över samarbetet med nya restaurang APA i Härnösand.

Bild: Gunnar Stattin

Annons

På torsdag kväll smygöppnar APA sin nya restaurang och bland alla vip-gäster är Pia Flodin och hennes bror Tomas Flodin inbjuden. Deras nybakade bröd omsluter varje hamburgare som serveras.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan