Annons

Annons

Annons

Härnösand

Caroline fann inte kärleken i bonden Erik – fick lämna gården: "Såklart man blir ledsen"

I onsdagens avsnitt stod val på tur för bonden Erik. En av fyra tjejer skulle få lämna gården – och valet föll på Caroline från Härnösand.
– Jag är jätteglad att jag ens vågade skriva, säger hon i avsnittet.

Text

Caroline Karlsson från Härnösand fick lämna bonden Eriks gård i veckans avsnitt. Foto: TV4

Annons

Caroline Karlsson från Härnösand tog modet till sig och skrev ett bred som ledde till att hon valdes ut som en av tio tjejer att dejta hönsbonden Erik i TV4:s Bonde söker fru. Tio tjejer blev sex stycken, som sedan blev fyra som fick chansen att flytta in på Eriks gård i Skåne. Men i veckans avsnitt tog det slut för Härnösandstjejen som fick lämna gården.

Annons

Annons

– Såklart man blir ledsen. Men jag är jätteglad att jag ens vågade skriva, jag trodde inte jag skulle komma hit. Så för de som inte vågar ta kontakt över huvud taget – gör det bara! Det värsta som kan hända är att man blir ledsen och sedan kommer över det, säger hon i avsnittet.

När vi pratar med Caroline har hon själv inte fått se avsnittet då hon får lämna gården. Caroline jobbar som tandsköterska på Folktandvården i Härnösand och berättar att alla hennes arbetskamrater och hennes vänner har följt hennes resa i programmen.

Hur kom det sig att du sökte in till Bonde söker fru?

– Jag fastnade för Erik för hans raka sätt och sympatiska personlighet. Han ville träffa en tjej som kunde hålla i grepen framför dynghögen. Jag var inte rädd för skit under naglarna så han skulle passa bra för mig och jag har växt upp med djur på landet också, säger hon.

Hur var tiden du fick spendera på gården?

– Vi fick jobba på gården och hålla rent efter hönsen och gässen han hade. Jag vande mig snabbt av tv-inspelningen och märkte inte alla kameror efter ett tag. Sommarens inspelningar på gården var en jättetrevlig tid och häftig upplevelse.

Det var ett känslomässigt avsnitt för Caroline som fick lämna gården, "Såklart man blir ledsen", säger hon i programmet. Foto: TV4

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan