Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Thomas Di Leva tar David Bowie-hyllning på turné – landar på Nola i Ö-vik

Baserat på David Bowies musikaliska storverk gjorde Thomas Di Leva en show som gick på Hamburger Börs i våras som rosades av kritiker. Nu tar han med showen ut i landet och i mars landar den på Nola Aulan i Örnsköldsvik.

Text

Annons

Thomas Di Leva tar nu sin kritikerrosade David Bowie-hyllning "Changes" ut i landet. Den 23 mars kommer han till Nola i Örnsköldsvik och bjuder på konserten som bjuder på Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar, säger Thomas Di Leva i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Under våren intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och några av låtarna som varsamt stöpts om till Di Leva-format är storverk som Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust och Life On Mars.

– Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva i ett pressmeddelande.

Under våren 2019 paketeras showen om för att resa runt i landet. Showens titel "Changes" grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär men samtidigt också spegla samtiden.

Biljetter till konserten i Örnsköldsvik släpps fredag 5 oktober klockan 09.00.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan