Annons

Annons

Annons

Division 1

VIK-hjälten Conny Strömberg ska träna med IFK Arboga – kan återvända efter 13 år: "Får se var det leder"

Expressen har gått ut med uppgifterna att Conny Strömberg ska träna med IFK Arboga. Det är uppgifter som nu klubben nu bekräftar för Sporten. Den rutinerade Strömberg spelade senast i IFK under säsongen 2004/2005.

– Han kommer hit och tränar måndag och tisdag, sedan ska vi sätta oss och prata lite, meddelar Sportgruppen hos IFK Arboga.

Text

Conny Strömberg ska träna med IFK Arboga i nästa vecka.

Bild: Peter Hoffström

Annons

Conny Strömberg, 42 har en lång karriär bakom sig med spel i Hockeyallsvenskan, SHL samt utländska ligor. Hans senaste klubb var VIK som han var med och spelade upp till just Hockeyallsvenskan. Nu ska Strömberg träna med IFK Arboga under nästa vecka, vilket Expressen var först med att rapportera.

Sportgruppen hos IFK Arboga bekräftar uppgifterna för Sporten om att Conny Strömberg kommer vara med ute på isen på måndag. Men det är inte självklart att det blir spel med klubben.

Annons

Annons

– Det är ingenting klart. Han kommer hit och tränar måndag och tisdag, sen ska vi sätta oss och prata lite. Han ringde helt enkelt mig och fråga om det fanns en plats ledig i Arboga. Han har väl gått i valet och kvalet hela sommaren och funderat på om han ska fortsätta eller ej. Men han brinner för mycket för det för att sluta, säger Sportgruppen i ett uttalande.

Strömberg bekräftar också uppgifterna till Sporten.

- Jag ska träna med dem på måndag och vi ska känna på varandra lite, sen får vi se lite vad det leder, säger Conny Strömberg.

Det är cup i Köping kommande helg, sugen att lira den?

- Nja, vill nog träna ett par veckor först. Det blir mitt första pass på måndag, säger han.

Fakta

Conny Strömberg

Ålder: 42

Position: Forward

Tidigare klubbar: Vita Hästen, Modo, VIK, IFK Arboga, Örebro HK, Tingsryd, Västervik med flera.

Meriter: 365 matcher i Hockeyallsvenskan

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan