Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Kluriga frågor på PRO:s populära musikquiz i Själevad

LÄSARTEXT
PRO Själevad är en växande förening vilket vi märker varje gång vi möts i församlingshemmet i Själevad. Knökfullt och trivsamt, med glada människor som trivs tillsammans kring underhållning och information om aktiviteter och samhällsfrågor av diverse slag.

Utanför våra föreningsmöten pågår en massa aktiviteter som bland annat matlagning, studiecirklar och motionsdans, gympa, utflykter hemmavid och hemliga resmål.

Nu koncentrerar sig den här sextetten tävlingsdeltagare. Vilka artister och vad heter låtarna? Det är frågorna som grunnas på. Bild: Kurt-Göran Öberg

Annons

En relativt ny samlingspunkt har PRO hittat i klubbstugan i Överhörnäs. Där har en grupp under ledning av Ingrid Östman och Birgit Strandberg anordnat gott fika, härlig musik och en massa tävlingsivriga pensionärer, för att klura fram artister och låtar i det populära konceptet under ett par timmar.

Annons

Undertecknad besökte dem på vårens sista träff, och möttes av ett 25-tal medlemmar som var taggade inför programmet. Vi bjöds på många välkända artister, Elvis, Frank Sinatra, Eva Roos, Tomas Ledin, James Last, Kicki Danielsson med flera. Det var gympa för hjärnan och vissas segervrål ”mobbade” i all vänskaplighet oss mindre minnesgoda deltagare, det bjuder vi gärna på.

Programmakarna Ingrid Östman vid datorn och spellistan, samt Birgit Strandberg speaker och presentatör av 20 kluriga frågor i klubbstugan, Överhörnäs. Bild: Kurt-Göran Öberg

Ingrid och Birgit har för avsikt att fortsätta verksamheten fram på höstkanten, och hälsar dig bäste pensionär, välkommen till ett par timmars avkoppling från vardagslunken.

Kurt-Göran Öberg

Läsarskribent

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan