Annons

Annons

Annons

Kramfors

Fjärde bokningen klar för Kramfors Stadsfest: "Folkkär artist med en bred publik – perfekt för oss"

Ännu en artist har presenterats för Kramfors Stadsfest 2018. På tisdagen blev det klart att Uno Svenningsson gör bland annat Norlie & KKV sällskap på festivalen.
– Känns otroligt kul att vi har lyckats få hit honom i år, säger Dino Vulic, festivalchef Höga Kusten Nöje i ett pressmeddelande.

Text

2018 upplaga av Kramfors Stadsfest kommer att hållas den 15-16 juni. Festivalen är enligt arrangörerna för både stora och små och man kommer att erbjuda besökarna musik för alla öron.

– Vi vill göra samma resa i Kramfors som vi gjort med Härnösands Stadsfest. Utveckla festivalen till en välplanerad festival med något för hela familjen, man ska känna att vi lagt ner vår själ i detta, säger Oscar Westerlind, VD Höga Kusten Nöje, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

På tisdagen meddelade man att Uno Svenningsson kommer att uppträda på festivalen. Uno fick sitt genombrott på 90-talet med låten "Under ytan" och sedan dess släppt hela sju album.

Under 2018 åker Uno Svenningsson ut på turné i hela landet och ett av stoppen blir alltså Kramfors Stadsfest.

– Det känns otroligt kul att vi har lyckats få hit honom i år, han är en av de största bokningarna vi har haft i Kramfors i de här sammanhanget på väldigt länge, säger Dino Vulic, festivalchef, Höga Kusten Nöje i ett pressmeddelande.

Även Oscar Westerlind är nöjd över bokningen.

– Han är ju en otroligt folkkär artist med en bred publik så det passar perfekt att ha honom som en av headline-akterna i år. Det ska vara folkligt, musik som många känner igen och får fart på publiken, säger han.

Klara artister för Kramfors Stadsfest:

► Uno Svenningsson

► Norlie & KKV


► De Vet Du


► Sigrid Bernson


Fler artister kommer snart

Bild: TT

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan