Annons

Annons

Annons

Sensommar 2018

Hiphopgrupp klar till Sensommar: "En av landets populäraste liveakter"

Sensommar släpper nu sin åttonde akt och de är inga mindre än Tjuvjakt. Gruppen som med låten "Tårarna i halsen" slog igenom stort förra sommaren. Redan i år väntas ny musik och då passar de på att komma tillbaka till Sundsvall – efter höstens succé.

Text

Tjuvjakt kommer tillbaka till Sundsvall i sommar. Foto: Pressbild

Annons

Med över 60 miljoner streams på Spotify och närmare 60 spelningar under förra året har Tjuvjakt vuxit till att bli en av Sveriges största hiphopakter. Mer musik väntas under 2018 och redan i sommar kommer de tillbaka till Sundsvall efter den slutsålda spelningen på Aveny i höstas.

– Äntligen kan vi välkomna Tjuvjakt tillbaka till Sundsvall. Efter våran slutsålda spelning med Tjuvjakt i höstas i Sundsvall, kände vi direkt att vi behövde bjuda in de till festivalen också, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Tjuvjakt startades i Lidingö, Stockholm och består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. I skrivande stund har deras största hit "Tårarna i halsen" sålt 4 x platina och streamats närmare 22 miljoner gånger.

Läs också: Femte akten klar för Sensommar: "Otroligt efterlängtad bokning"

– Tjuvjakt är en av landets populäraste liveakter bland ungdomar och har varit otroligt efterfrågade till festivalen, säger Dino Vulic, i ett pressmeddelande.

– Tjuvjakt kommer headlinea scen två under festivalen och även stänga den scenen under fredagen, det kommer bli ett galet tryck, säger Oscar Westerlind, Sensommar, i ett pressmeddelande.

Precis som ifjol kommer sommarens festival att hållas på IP i Sundsvall, under 6-7 juli. Sedan tidigare är följande artister klara till Sensommar 2018: Alan Walker, Alesso, Hov1, Icona Pop, Julie Bergan, Kapten Röd, Tove Styrke, och fler artister kommer snart.

Läs också: Fler artister klara för Sensommar: "Två fantastiska tjejer ansluter till festivalens line up"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan