Annons

Annons

Annons

Kramfors Stadsfest 2018

Andra släppet till Kramfors Stadsfest klar: "En perfekt bokning för oss"

Ännu en svensk popartist är klar för Kramfors Stadsfest 2018. Melodifestivalstävlande Sigrid Bernson har bokats in till sommarens festival i Kramfors.
– Hon kommer att bli alldeles toppen för vår festival, säger Dino Vulic, festivalchef vid Höga Kusten Nöje.

Text

Under fredagen annonserades det att Sigrid Bernson kommer att uppträda på Kramfors Stadsfest. Sigrid Bernson tävlar i år i Melodifestivalen och har där, i skrivande stund. gått vidare till andra chansen.

– Sigrid känns perfekt bokning för oss eftersom hon är populär för den yngre målgruppen. Vi är säkra på att hon kommer att bjuda på dans, sång och en festlig stämning som ungdomarna och barnen kommer att tycka om, säger Dino Vulic, festivalchef vid Höga Kusten Nöje.

Annons

Annons

Foto: Pressbild

Kramfors Stadsfest äger rum mellan den 15 och 17 juni 2018. Sedan tidigare har arrangörerna annonserat att pop-duon Norlie & KKV kommer att uppträda på festivalen.

– Vi är oerhört glada att få inleda så starkt som med Norlie & KKV, ungdomarna i Kramfors har länge önskat duon till festivalen. Årets artistuppställning känns riktigt bra. Vi har mycket mer godis kvar i påsen att presentera framöver, sa Oscar Westerlind, VD Höga Kusten Nöje då.

Dino Vulic meddelar dock att publiken kan förvänta sig mer än endast popartister till festivalen.

– Vi kommer att släppa en bra blandning av artister med en stor blandning av alla populära genre. Kramfors Stadsfest riktar sig mot en bred målgrupp och därför vill vi ha musik som hittar hem hos alla, säger han.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan